Joulukuussa käytiin Hilman kanssa valmistautumassa lasten vedätykseen. Simpekillä on loistava kelkkakavalkaadi, ja hyvät opastajat lajin saloihin, kiitos lainasta ja opastuksesta! Tulemme vetämään niitä pikkupikkulapsiakin koko pinserin voimin parin viikon päästä :-)

 

Uudenvuodenaattona käytiin taas perinteisellä koirien väsytyksellä päiväsaikaan. Vieno ja Tiina olivat ostaneet uuden potkurin, ja sitä testailtiinkin sitten urakalla!

Ensimmäiseksi laitan itsestäni idioottiriemukauhukuvan, ehkäpä sitten muut kuviin joutuneet eivät pahastu kuviensa julkaisusta (poistan ihmisnaamakuvat heti kun joku pyytää, anteeksi kun en etukäteen kysynyt lupaa..)

 

Kevyempi kyytiläinen ja oma ihminen huutamassa hoputtajana tuotti parhaat vauhdit:

 

Guri oli kaikkein kuvauksellisin, ja antoi myös kovimmat kyydit:

 

Vieno veti myös vaivattomasti, tietysti, kun oma kelkka oli ja kaikkee:

 

Ja Pepiltä ei taaskaan puuttunut intoa! Sivukuvia oli lähes mahdoton ottaa, kun kaikki liike suuntautui kohti kuvaajan pussailua...

 

Fina veti kelkkailijaa myös, mutta tarmoa ei ollut ihan niin paljon kuin muissa juhdissa. Fina on mielestään varmaan niin fiini, että juoksentelut voi hoitaa ilman salamatkustajiakin :-)

 

Välillä sitten rallateltiin ilman kelkkaa ja valjaita. Tyyne antoi mielestään turpiin Gurille, ja Hilma ihan oikeasti ja vahingossa Pepille. Kuvista verisimmät sensuroitu, ja loput jäi ottamatta kun se akku vaihteeksi oli lataamatta.

 

Iso Kiitos kamuille väsytyksestä! Rocky-hoffi osallistui kemuihin myös, mutta vasta siinä vaiheessa kun kamerasta oli jo akku loppunut. Vuoden vaihde meni hyvin paukkuja 5 km päässä tapahtumapaikoilta kuunnellen, pellolla jänisten jäljillä juosten ja papanoita popsien.

Edit 4.1.2009: Suttasin sittenkin ihmisten naamat, ettei kukaan kuvattu pahastuisi. Nyt meno vasta päättömältä näyttääkin!