Hilma starttasi eilen ekoissa möllitokokisoissaan. Paikkana oli parkkihalli, jonka lattialla olevat vesilätäköt ja roskat kiinnostivat välillä Hilmaa enemmän kuin itse suoritus. Hilmaa myös hämmästytti mukana kulkeva liikkeenohjaaja ("se selkeesti puhuu mulle, mun varmaan pitäs käydä moikkaamassa sitä!") ja tuomari.

Alla osioituna liikkeet tarkemmin + tuomarin arvostelu:

Luoksepäästävyys, arvosana 10

Hilma istui aluksi nätisti vierelläni, otti pari askelta kohti tuomaria tämän tullessa kättelyetäisyydelle. Heiluva häntä ja hillitty tervehtiminen ilman ihoa kuorivia nenäpusuja antoi arvosanaksi kympin.

Paikalla makaaminen, 10

Paikallamakuu meni hyvin, vaikkakin rivin toisessa päässä kaksi koiraa aloitti kovaäänisen tappelun. Hilman kaula venyi ja venyi sen katsoessa rähäkkää, mutta kyynärät pysyivät maassa. Liikkeen lopussa tosin ennakoi, ja nousi perusasentoon ennen käskyä, mutta tuomari ei tainnut nähdä sitä...

Seuraaminen kytkettynä, 7,5

Maassa oli tupakannatsoja, ja parkkihalli ois ollu kiva tsekata ihan omin päin. Kytkettynä ollessa kontakti oli kuitenkin mukana välillä, ja Hilma pysyi enimmäkseen oikealla kohdalla.

Seuraaminen taluttimetta, 6

Kontakti hävisi, ihmiset kiinnosti, seuraaminen ei. Tulipahan perässä kuitenkin, ja perusasennot otti nätisti. Lisää treeniä vieraissa paikoissa siis!!

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä, 9,5

Ohjaajan kaksoiskäsky kehoa kääntämällä, argh. Muuten meni nopsasti maahan, ja odotti nätisti.

Luoksetulo, 9,5

Tässä on ollut ongelmia etäisyyden ja vinottamisen kanssa, Hilma jää usein kauas ja vinoon. Tällä kertaa vaan kauas, josta arvosanan pudotus. Vauhti oli reipas ja iloinen, niinkuin aina. 

Seisominen seuraamisen yhteydessä, 9,5

Tässä liikkeessä seuraaminen oli taas puutteellista, siitä arvosanan lasku.

Estehyppy, 10

Hilma hyppäsi hienosti käskystä, ja pysähtyi seisomaan esteen taakse. Eikä edes ennakoinut perusasentoa!

Kokonaisvaikutus, 9,5

Hilman iloisuutta kehuttiin, ja sitä että on nopea ja täsmällinen liikkeissä. Mutta seuraaminen puutteellista.

Kokonaispisteet 173p, eli 1. tulos (raja 160p). Oikea tuomari oikeissa kisoissa olisi ehkä ollut vähemmän armollinen ohjaajan mokailuille, ja ehkä sakottanut enemmänkin seuraamisen puutteellisuudesta. Tiedä häntä, mutta eiköhän me oikeisiinkin kisoihin lähikuukausina uskaltauduta :-)